3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Àrees de treball

Tenim tot tipus de solucions per al teu negoci

Tecnologies
01/

PHP, Java, .NET, HTML5, iOS, Android, JS i CSS3... treballem amb un ampli ventall de tecnologies dins de la nostra voluntat de trobar la millor solució per cada proposta que ens arribi.

Veure projectes

Software a mida
02/

No tot serveix igual en qualsevol situació. Amb la nostra filosofia de treball colze a colze, ens agrada trobar la solució mes adaptada per a cada client. Sempre tenint en compte les opcions mes rendibles.

Veure projectes

CMS | web | portals
03/

Oferim la solució adaptada a cada situació. La nostra filosofia és escalar la inversió a mida que creixen les vostres necessitats amb l’ampliació del negoci.

Veure projectes

LMS
04/

L’educació i la formació ja no es pot entendre sense les noves tecnologies. Som consultors i desenvolupadors de sistemes d’e-learning usant les eines de LMS (learning management system) com ara el Moodle o Canvas, però també interconnectant aquests sistemes amb els generadors de continguts mes comuns.

Veure projectes

Aplicacions mòbils
05/

El món actual és dels tablets i dels smartphones, en la nostra voluntat de canvi constant també desenvolupem les eines adients per a aquestes noves plataformes, tant solucions natives com amb plataformes multiplataforma com phonegap o ionic.

Veure projectes

CRM
06/

Avui dia és fonamental conèixer a la perfecció als nostres clients. Per aquest motiu, us oferim les millors opcions per donar una excel·lent atenció. Els beneficis en aquest camp són clars com la simplificació de processos, reducció de costos i millora de la productivitat.

Veure projectes