3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Aquesta Política de Privacitat regeix la manera en que 3&Punt Solucions informàtiques, SL recopila, utilitza, manté i divulga la informació recollida dels usuaris (cadascun, un “Usuari”) del lloc web www.tresipunt.com (el “Lloc”). Aquesta política de privacitat és vàlida pel lloc i tots els productes i serveis oferts per 3&Punt Solucions informàtiques, SL.

Informació d’identificació personal

Podem recopilar informació d’identificació personal dels usuaris en una varietat de maneres, incloent, però no limitat a, quan els usuaris visiten el nostre lloc, omplir un formulari, i en relació amb altres activitats, serveis, funcions o recursos que posem a disposició al nostre lloc . Els usuaris poden demanar, si escau: nom, adreça de correu electrònic, adreça postal i/o número de telèfon. Els usuaris poden, però, visitar el nostre lloc de forma anònima. Anem a recollir informació d’identificacio personal dels usuaris només si voluntàriament ens presenten aquesta informació. Els usuaris sempre poden negar-se a subministrar informació d’identificacio personal, excepte que pot evitar que la participació en determinades activitats relacionades amb el lloc.

Informació d’identificació no personal

Podem recopilar informació d’identificació no personal sobre els usuaris quan interactuen amb el nostre lloc. Informació d’identificació no personal pot incloure el nom del navegador, el tipus d’equip i informació tècnica sobre els usuaris mitjancant la connexió al nostre lloc, com ara el sistema operatiu i els proveïdors de serveis d’Internet utilitzats i altra informació similar.

Les galetes del navegador web

El nostre lloc pot utilitzar cookies per millorar l’experiència de l’usuari. Navegador web de l’usuari col·loca cookies al seu disc dur per a propòsits de registre i, de vegades, per rastrejar informació sobre ells. L’usuari pot optar per configurar el seu navegador per rebutjar les galetes, o per a que li avisi quan s’envien galetes. Si ho fan, tingueu en compte que algunes parts del lloc poden no funcionar.

Com utilitzem la informació recopilada

3&Punt Solucions informàtiques, SL pot recopilar i utilitzar Usuaris informació personal per als seguents fins:

  • Per millorar el servei al client
    • La informació que vostè proporcioni ens ajuda a respondre a les seves sol·licituds de servei al client i les necessitats de suport de manera més eficient.
  • Per enviar correus electrònics diaris
    • Podem utilitzar l’adreca de correu electronic per respondre a les seves consultes, preguntes, i / o altres sol·licituds. Si l’usuari decideix optar per la nostra llista de correu, rebran correus electronics que poden incloure notícies de la companyia, actualitzacions, informació sobre productes o serveis relacionats, etc. Si en algun moment l’usuari vol deixar de rebre futurs correus electrònics, incloem detallat les instruccions de com anul·lar-ho a la part inferior de cada correu electrònic.

 Com protegim la seva informació

Adoptem col·lecció adequada de dades, emmagatzematge i processament i les mesures de seguretat per protegir contra l’acces no autoritzat, alteració, divulgació o destrucció de la seva informació personal, nom d’usuari, contrassenya, informació de transaccions i les dades emmagatzemades en el nostre Lloc.

El nostre lloc està en conformitat amb les normes PCI vulnerabilitat amb la finalitat de crear un entorn segur possible per als usuaris.

 Compartir la seva informació personal

Nosaltres no venem, comercialitzem ni lloguem als usuaris la informació d’identificació personal a tercers. Podem compartir informació demogràfica genèrica no vinculada a cap informació d’identificació personal sobre els visitants i usuaris amb els nostres socis comercials, afiliats i anunciants de confiança per als fins abans esmentats.

 Canvis en aquesta política de privacitat

3&Punt Solucions informàtiques, SL té la facultat d’actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Quan ho fem, anem a revisar la data d’actualització en la part inferior d’aquesta pàgina i li enviarem un correu electrònic. Animem als usuaris a comprovar amb freqüència aquesta pàgina per a qualsevol canvi de mantenir-se informat sobre com estem ajudant a protegir la informació personal que recollim. Vostè reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar aquesta política de privacitat periòdicament i prendre consciència de les modificacions.

La seva acceptació d’aquests termes

En utilitzar aquest lloc, vostè expresa la seva acceptació d’aquesta política. Si vostè no està d’acord amb aquesta política, si us plau no utilitzi el nostre lloc. El seu ús continuat del lloc després de la publicació de canvis a aquesta política serà considerada la seva acceptació d’aquests canvis.

Per contactar amb nosaltres

Si vostè té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, les pràctiques d’aquest lloc, o les seves relacions amb aquest lloc, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres a:

3&Punt Solucions informàtiques, SL
www.tresipunt.com