3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Realitzem instal·lacions en servidors propis o servidors de Moodle. (Oferim paquets per a 1000 usuaris (10% de concurrència); amb possibilitat d’augmentar aquest límit si el client ho desitja.

Opcions de configuració:

  1. Moodle bàsic: plugins del core i un tema (plantilla) configurat amb imatges i colors corporatius del client (utilitzant Clean o Boost).
  2. Moodle amb tema al 100% i alguns plugins extra.
  3. Moodle amb alguns plugins extres i un tema bàsic.

Totes les instal·lacions inclouen actualitzacions durant el primer any. Una vegada passat aquest període, treballem amb bonus d’hores pel manteniment del servei.


Oferim la creació de la plataforma Moodle desde zero amb una personalització del 100%, que inclou desde la conceptualització de l’arquitectura amb eines de prototipatge, la maquetació del disseny aprovat, el disseny dels continguts dels cursos, el desenvolupament dels mateixos, així com activitats i demés configuracions que requereixi el projecte desitjat pel client.


Dissenyem cursos a la mida dels objectius d’aprenentatge que el client ha dissenyat pels usuaris del curs, ja es tracti d’alumnes d’un centre formatiu, personal o clients d’una empresa o contingut acadèmic gestionat per una editorial.


El nostre equip compta amb professionals experts en diferents àmbits, que ens permet oferir un servei complet des de l’anàlisi previ de necessitats tècniques i/ o de desenvolupament pedagògic, fins a la implementació i posada en marxa de la plataforma Moodle.


Com partners de Moodle i avalats per la nostra experiència en la creació de projectes i treballs realitzats amb Moodle, oferim cursos de formació en Moodle a diferents nivells (nivell usuari o com administrador del curs).


Comptem amb una llarga i exitosa experiència en desenvolupaments de plugins i serveis web sobre Moodle. Oferim desenvolupaments a mida de les necessitats del client.


Fem possible que els cursos siguin ofertats a través d’una app, per tal que els usuaris puguin accedir a través del seu mòbil o tauleta. Amb Moodle Mobile creem una app d’un curs, perquè estigui disponible a través de qualsevol app store, per fomentar l’aprenentatge mòbil.


Aportem solucions als possibles problemes que puguin tenir els clients amb les seves plataformes Moodle. Analitzem l’estat de la situació i valorem les possibles solucions a través del nostre Know-how.


Posseïm molta experiència en serveis d’integració de sistemes, entre la que destaca la realitzada amb els estàndards LTI:

  • Implementació dels estàndards LTI per permetre compartir llicències d’un curs (plataforma Moodle) amb altres entitats, i que aquestes tinguin accés al curs des d’un link de la seva web.
  • Desenvolupament de llibreries LTI per universitats, com les desenvolupades per a la Universitat Oberta de Catalunya.

Facilitem eines que permetin mesurar, recopilar, analitzar i presentar dades sobre l’activitat dels estudiants, per poder comprendre el procés d’aprenentatge desenvolupat i prendre les millors decisions. Som proveïdors d’eines per Learning Analytics (Calliper), i de seguiment d’activitats de l’alumne, tant locals com remotes. (xAPI).
Treballem amb el eLearn Center de la UOC.