3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Coautors conjuntament amb Fastware del Sistema modular integral per la Gestió de franquícies, implantat a multitud de cadenes d’hosteleria, com Pans&Co, Pizza Hut entre d’altres.


Diversos portals amb CMS com Drupal o WordPress per projectes. Cal destacar la plataforma dels Ateneus de Fabricació, on es va integrar el WP amb els sistemes de CRM que tenen.


Realització de l’aplicació mòbil de la Festa major, per plataformes Android i iOS, varies webs per l’Ajuntament i un joc interactiu sobre el civisme repartit per tots els nens de les escoles.


Gracies a l’vTiger CRM, poden gestionar les tasques que es realitzen des de la Diputació als 221 municipis que la formen.


Sistema de gestió d’estadística de visitants i venda de productes/serveis turístics (OTGest), implantat a les 11 oficines de turisme d’Andorra, que centralitza la informació per la seva posterior explotació de dades. Producte comercialitzat per Gresely i Farré


Diversos projectes pel Departament d’Ensenyament, basats principalment en sistemes d’el-earning. En destaquem el projecte Marsupial.


Projecte de realització de la web utilitzant el CMS Joomla! i la gestió i administració del sistema de continguts amb importacions i exportacions a múltiples sistemes i fonts de dades.


Creació de la Web amb Joomla! i el CRM amb vTiger i la relació entre els dos sistemes i altres sistemes de l’empresa.


Tasques de programació amb java pel desenvolupament de diversos apartats del seu portal realitzat amb openCMS i desenvolupament de sistemes de gestió d’assegurances a nivell internacional.


Treballem conjuntament amb ells des del 2008 en diversos projectes de desenvolupament i definició de noves interfícies. Projectes realitzats amb moodle, Joomla!, wordpress i a mida amb serveis web amb java i amb php. Vídeos interactius amb H5P.


Plataforma web realitzada en grails, per triatletes amb gestió exhaustiva de resultats de curses i altres eines d’utilitat per la millora del rendiment dels esportistes.


Realització del sistema de gestió de tota la base de dades de productes de la companyia multinacional. Interrelació entre sistemes i exportacions a totes les plataformes B2B.


Col·laboracions en multitud de projectes amb Informàtica el Corte Inglés, principalment en l’àmbit del sector públic.