3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Fluidra

Realització del sistema de gestió de tota la base de dades de productes de la companyia multinacional. Interrelació entre sistemes i exportacions a totes les plataformes B2B.


Visita el projecte
Altres projectes de: Software a mida

Universitat Oberta de Catalunya

Treballem conjuntament amb ells des del 2008 en diversos projectes de desenvolupament i definició de noves interfícies. Projectes realitzats amb moodle, Joomla!, wordpress i a mida amb serveis web amb java i amb php. Vídeos interactius amb H5P.

Govern d’Andorra

Sistema de gestió d'estadística de visitants i venda de productes/serveis turístics (OTGest), implantat a les 11 oficines de turisme d'Andorra, que centralitza la informació per la seva posterior explotació de dades. Producte comercialitzat per Gresely i Farré

Generalitat de Catalunya

Diversos projectes pel Departament d’Ensenyament, basats principalment en sistemes d’el-earning. En destaquem el projecte Marsupial.

Pizza Hut

Coautors conjuntament amb Fastware del Sistema modular integral per la Gestió de franquícies, implantat a multitud de cadenes d’hosteleria, com Pans&Co, Pizza Hut entre d'altres.

Informàtica el Corte Inglés

Col·laboracions en multitud de projectes amb Informàtica el Corte Inglés, principalment en l’àmbit del sector públic.

Ajuntament de Sitges

Realització de l'aplicació mòbil de la Festa major, per plataformes Android i iOS, varies webs per l'Ajuntament i un joc interactiu sobre el civisme repartit per tots els nens de les escoles.

Visita el projecte

Butxaca

Projecte de realització de la web utilitzant el CMS Joomla! i la gestió i administració del sistema de continguts amb importacions i exportacions a múltiples sistemes i fonts de dades.

Visita el projecte