3ipunt Solucions Informàtiques

3ipunt

València 359, entresòl 2
08009 Barcelona
T 935 325 991

contacte@tresipunt.com

Projectes

Aquests són alguns dels nostres casos d'èxit.

Informàtica el Corte Inglés

Col·laboracions en multitud de projectes amb Informàtica el Corte Inglés, principalment en l’àmbit del sector públic.

Aplicacions mòbils CMS | web | portals LMS Software a mida Tecnologies
Ajuntament de Sitges

Realització de l'aplicació mòbil de la Festa major, per plataformes Android i iOS, varies webs per l'Ajuntament i un joc interactiu sobre el civisme repartit per tots els nens de les escoles.

Aplicacions mòbils Software a mida Tecnologies Veure el projecte
Govern d'Andorra

Sistema de gestió d'estadística de visitants i venda de productes/serveis turístics (OTGest), implantat a les 11 oficines de turisme d'Andorra, que centralitza la informació per la seva posterior explotació de dades. Producte comercialitzat per Gresely i Farré

Software a mida Tecnologies
Diputació de Girona

Gracies a l'vTiger CRM, poden gestionar les tasques que es realitzen des de la Diputació als 221 municipis que la formen.

CRM
Fluidra

Realització del sistema de gestió de tota la base de dades de productes de la companyia multinacional. Interrelació entre sistemes i exportacions a totes les plataformes B2B.

Software a mida Tecnologies
Ajuntament de Barcelona

Diversos portals amb CMS com Drupal o Wordpress per projectes. Cal destacar la plataforma dels Ateneus de Fabricació, on es va integrar el WP amb els sistemes de CRM que tenen.

Aplicacions mòbils CMS | web | portals CRM Veure el projecte
RosaGres

Creació de la Web amb Joomla! i el CRM amb vTiger i la relació entre els dos sistemes i altres sistemes de l'empresa.

CMS | web | portals CRM Tecnologies
AXA

Tasques de programació amb java pel desenvolupament de diversos apartats del seu portal realitzat amb openCMS i desenvolupament de sistemes de gestió d'assegurances a nivell internacional.

CMS | web | portals Tecnologies
Generalitat de Catalunya

Diversos projectes pel Departament d’Ensenyament, basats principalment en sistemes d’el-earning. En destaquem el projecte Marsupial.

LMS Software a mida Tecnologies
Butxaca

Projecte de realització de la web utilitzant el CMS Joomla! i la gestió i administració del sistema de continguts amb importacions i exportacions a múltiples sistemes i fonts de dades.

CMS | web | portals Software a mida Veure el projecte
Pizza Hut

Coautors conjuntament amb Fastware del Sistema modular integral per la Gestió de franquícies, implantat a multitud de cadenes d’hosteleria, com Pans&Co, Pizza Hut entre d'altres.

Software a mida Tecnologies
Beat Your Mark

Plataforma web realitzada en grails, per triatletes amb gestió exhaustiva de resultats de curses i altres eines d'utilitat per la millora del rendiment dels esportistes.

Veure el projecte
Universitat Oberta de Catalunya

Treballem conjuntament amb ells des del 2008 en diversos projectes de desenvolupament i definició de noves interfícies. Projectes realitzats amb moodle, Joomla!, wordpress i a mida amb serveis web amb java i amb php. Vídeos interactius amb H5P.

CMS | web | portals LMS Software a mida Tecnologies